Subscribe via RSS Feed

Dita Desert përballje Katër 2

[ 0 ] Korrik 30, 2013 |

rubenlemmens02

Pas një mëngjes të bukur e surfing dhe SPB-në Punta San Carlos ajo ishte koha për të marrë contest kodrina. Shefi Gjyqtari Keith Teboul bërë thirrje për 1:30pm fillojë në pikën për ndarjen Amatori me gjatesite e ngrohjes Bëje Në 16-minuta.

Pikat Amatori: Me sistemin e ri në kllapa fituesve vend konkurrencës të raundit të parë u shpërblyen me një avancim automatik për të mbledhur 3 ndërsa parëve dytë dhe të tretë do të ketë vend për të luftuar atë në raundin e 2 për të qëndruar gjallë në garë.

marcbitoun02

Fituesit nga raundi 1 përfshirë Fiona Wylde, Jordan Reid, Ruben Lemmens, MacRae Wylde, Ian Stokes, Steve Roy, Roberto Torkildsen dhe Marc Bitoun. Të gjitha këto riders ishin të shkëlqyer dhe e bëri shumica e valëve të caktuara Que Tregoi të tyre në nxehet.
Round 2 ("Shansi i dytë" raundi) kishte më shumë presion mbi të, si riders vetëm dy nga këto katër nxehet njeriu do të avancojë, me humbësit duke u eliminuar nga konkurrenca. Era i ishte deri dhe valë vazhdoi të pompojë përmes. Fitues këto nxehet ishin Jay Watermeyer, Tanya Saleh, Mike Colee dhe Marty Rosse, ndërsa edhe avancimin e të parëve, si vendin e dytë janë Tom Soltysiak, Pete DeKay, Eric Sinclair dhe Tony Litke.

Pikat Masters: Round 1 i Masters panë disa veprime të madh nga këto mbi-45 riders moshës (dhe disa Masters Grand cilët janë të përziera edhe me këtë grup). Avancimi në raundin 3 duke fituar nxehtësinë e tyre ishin Steve Roy, Norm Roediger, MacRae Wylde dhe Ferdinando Loffreda. Shikoni për të gjithë të tjerët për të marrë "Shansi i dytë" e tyre sot për të marrë përsëri në anën fituese të konkursit.

Pikat rinore: Me dy riders rinjtë të hyjnë në konkurrencë, ne do të konkurrojnë disa nxehet gjatë kohëzgjatjes së konkursit. Round 1 pa Fiona Wylde infektues disa valë të bukur dhe një ulje nga ajri i sëmurë për të marrë të nxehtit. Alex McKirgan e bëri atë të afërt me disa kthesa bukur mbi disa valë të vendosur të mëdha. Të dyja këto riders rinj janë me të vërtetë i shkëlqyer.

Gratë Dita e Rinisë 2 Kllapa
Dita Pro 2 Kllapa
Dita Masters 2 Kllapa
Am Dita 2 Kllapa

Roberto02

Ian-Stokes02

jordanreid02

alexmckirgen02

Kategori: Katër përballje Desert

Komentet janë të mbyllura.