Subscribe via RSS Feed

Lumi pistoletë

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

pistol-banner-jn

Lumi turneut amerikan Windsurfing e Pistol Vala Bash është kthyer për të katërtin vit radhazi dhe duke shkuar edhe më e madhe në 2013 me një dritare të zgjeruar konkursit dhe një format të përditësuar. (Në vend të një eliminim të dyfishtë, një sistem i efektshëm parantezë ku fituesit e raundit të parë të vazhduar në raundin e tretë do të lejojë që të nxehet jetë më e gjatë.) Duke filluar të martën 18 i qershorit dhe drejtimin edhe pse e diela e 23, ne jemi të gjithë të siguruar, lejohen deri dhe të vendosur për të kandiduar në garën e “Rock” në River State Park pistoletë apo nëse kushtet urdhër, në frontin e Beachcomber në Gold Beach. Thirrje do të shpallet në takimin Skipper çdo mëngjes-së. Vitin e kaluar kemi pasur 75 konkurrentët dhe ne jemi duke kërkuar për të marrë të paktën 80 këtë vit. Pra, nëse ju jeni do të jetë një pjesë e ngjarjes së këtij viti, ju lutem nënshkruajë deri tani dhe të inkurajojnë miqtë tuaj për të nënshkruar deri si. Ju nuk keni nevojë të paguani tarifën e regjistrimit, kur ju regjistroheni. Vetëm të plotësoni formularin dhe të paguani kur ju mund të. Duke pasur më shumë njerëz të regjistruara shkon larg për të ndihmuar të ndërtuar dhe të inkurajojë sponsorizimin për ngjarjen. Cili nga përkthehet natyrisht në birrë të mirë (si lundrim të plotë!), më shumë schwag dhe më çmim. :) Ne jemi duke shikuar përpara për të parë ju atje!

Regjistrohu për 2013 Tour sot

Gëzojnë këto video nga 2012 ngjarje.

AWT_PISTOL_PRIZEMONEY

Gold_Beach_Challenge_560

Pistol-River-Sponsors-bw-560