Subscribe via RSS Feed

Пиштол реката бран баш 2013 Видео

[ 0 ] Јуни 23, 2013 |

Camille Juban победи Слободен елиминација на AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок.

Прогноза дадено за ден четири на 2013 AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок со 20-25 јазол ветер. На брановите биле мали, но немаше доволно за да се добие преку целосна една елиминирање држач за сите поделби. Тоа беше долг ден на плажа, но тоа беше возбудливо да се види она што возачите би се обезбедиле на таков предизвик услови.


Category: Contest Videos, Pistol River Wave Bash, Videos

Comments are closed.