Subscribe via RSS Feed

Lumi pistoletë 2014

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

2014-PR-Sail-Raffle-Poster-v1b2014-Pistol-River-Poster-vert600The American Windsurfing Tour’s Pistol River Wave Bash is back for the fifth year in a row. Starting on Thursday the 12th of June and running though Sunday the 15th, ne jemi të gjithë të siguruar, lejohen deri dhe të vendosur për të kandiduar në garën e “Rock” in the Pistol River State Park, or if conditions warrant, në frontin e Beachcomber në Gold Beach. Thirrje do të shpallet në takimin Skipper çdo mëngjes-së. Pra, nëse ju jeni do të jetë një pjesë e ngjarjes së këtij viti, ju lutem nënshkruajë deri tani dhe të inkurajojnë miqtë tuaj për të nënshkruar deri si. Ju nuk keni nevojë të paguani tarifën e regjistrimit, kur ju regjistroheni. Vetëm të plotësoni formularin dhe të paguani kur ju mund të. Duke pasur më shumë njerëz të regjistruara shkon larg për të ndihmuar të ndërtuar dhe të inkurajojë sponsorizimin për ngjarjen. Cili nga përkthehet natyrisht në birrë të mirë, more schwag, and more prize money. Ne jemi duke shikuar përpara për të parë ju atje!

Pistoletë Lumi Vala Bash from American Tour Windsurfing on Vimeo.