Subscribe via RSS Feed

Pacasmayo Fast Klasik Afrohet

[ 0 ] Gusht 8, 2013 |

Peru-Banner

Me përfundimin e epike San Carlos Katër përballje Desert, është koha për të shikojmë përpara për ngjarjen e ardhshme. Classic Pacasmayo, vendosur me shkelm off gusht 25 Pacasmayo në Peru, premton të jetë një për të mos humbasë. Classic Pacasmayo zhvillohet në një nga destinacionet Kryeministri Tack Portit Vala Lundrim në botë. Vend ofron një nga valët më të gjata në botë, duke lejuar riders të vërtetë të tregojnë aftësitë e tyre dhe stil shfletoj.

Ngjarja është e hapur për këdo, dhe tashmë shumë nga riders AWT lartë kanë mbyllur në vendin e tyre. Ne presim të shohim Top Gruaja Ingrid Larouche, Top Master Ferdinando Lofreda, Amateur Fituesi Ruben Lemmens, dhe një pasojë e Pros lartë nga turneu sivjetëm. Tour Udhëheqësi Camille Juban, së bashku me të tjera të pro Bernd ROEDIGER, Morgan Noireaux, dhe Russ Faurot janë në mesin e atyre që janë konfirmuar.

Konkurrentët do të qëndrojë në El Adventure Resort Hotel Faro në një normë jashtëzakonisht të zbritur. Për vetëm $ 30/day ju do të strehohen dhe ushqehen. Kjo është një marrëveshje që nuk mund të rrahur. Për ndihmë me strehim të kontrolloni me www.elfaropacasmayo.com, dhe gjithashtu reservas@elfaropacasmayo.com email. Email Ricardo at rgugli@me.com me pyetje të mëtejshme, dhe për të konfirmuar transportin tuaj nga aeroporti në Lima të eventsite. Nga Lima, ju mund të fluturojnë, ose të kapur një autobus për të Pacasmayo.

Pas sezonit të parë time të plotë mbi AWT në 2012 Unë kam përqendruar në gjykimin në 2013 dhe ishte tejet i kënaqur që do të kërkohet për të hap deri në jetë Gjyqtari Shefi për ngjarjen Peru këtë vit. AWT është një valë e vërtetë hipur turne dhe shtimi i Classic Pacasmayo në 2012 ndihmoi të theksoj këtë më tej. Pas një ngjarje jashtëzakonisht i suksesshëm në Meksikë, riders janë të motivuar plotësisht për të provuar aftësitë e tyre dhe pike shumë të rangut në një nga valët më të gjata në botë. Jeta në Tour është më shumë se vetëm koha në ujë. Përvoja kulturore dhe udhëtimi që mundëson AWT ka ndryshuar përgjithmonë jetën time dhe kjo përvojë e ardhshëm do të eyeopening. Unë jam duke kërkuar përpara për të përmbushur një pjesë të tërë të re e familjes AWT në Amerikën e Jugut dhe kapjen e deri me miqtë e vjetër shumë nga rajoni. Gjykatësit kanë punuar ngushtë së bashku këtë vit për të rritur më tej vlerësimin tonë të riders’ dhe futja e kllapa tona të reja në ngjarjen e fundit të inkurajuar më tej riders të shtyjë kufijtë e tyre në raundet e mëparshme me dije se ata do të kenë një shans të dytë, pa pritur për një eliminim të dyfishtë. Formati i ri u mirëprit nga riders, sponsorët dhe media ashtu dhe kjo do të jetë formati më i preferuar në të ardhmen.Chris Freeman | AWT Pacasmayo Classic Head Judge

The Pacasmayo Classic is AWT sanctioned and a part of the IFCA South American Wave Sailing and Slalom Championships.

For more information about the event, please read the official 2013_IFCA_Slalom_Wave_SA_APW_NoR.doc.

You can read it online here.

To download the doc, click here.


Category: Pacasmayo Classic

Comments are closed.