Subscribe via RSS Feed

Nju Jork

bannerChamplain500x300

Liqeni Champlain Windsurfing Festival
28-29 shtator, 2013
Plattsburgh, NY

Ju lutemi bashkohuni me ne për një fundjavë të plotë të rrëshqitje në ajër fun! Shih më poshtë për një orar paraprake e ngjarjeve. Këto janë të gjitha era / kushti i varur, por pavaresisht ne do të jetë në plazh me popull dhe klinikat, kështu që të shënojë kalendarët tuaj për fundjavë të shtatorit 28 dhe 29.

For a comprehensive look at the weather, check out the NOAA forecast, dhe local radar.

E shtunë, Shtator 28, 2013
9në: Pancake breakfast with proceeds supporting the Imaginarium Children’s Museum
Tipar Freestyle
Bump-n-Tjetri
Kohë Fun Largësia Gara rreth një vozë mbi ujë dhe mbrapa
Evening muzikë / BBQ

E diel shtator 29, 2013
10jam fillojë
Fun Family Relay
Rrëshqitje në ajër, Kiteboarding, dhe ekspozitë Paddleboard
Cumberland garë bay distancë të gjatë me anije të ndihmuar
2PD: Mbyllja BBQ me çmime, shpërblime, lotari dhe muzikë live

2 Rad Windsurfing: Ekspozues
Pro Vjen: Kevin Pritchard dhe Tyson Varfër
Windsport Magazine Editor: Pete DeKay

posterECWF_scaled

Adirondack-Coast150sqr2rad150sqr