Subscribe via RSS Feed

Miho Tanaka: AWT / Weendy Rider e Javës

[ 0 ] Korrik 10, 2013 |

Miho-vertMiho Tanaka përshëndet nga Japonia dhe bëri debutimin e saj në AWT (American Tour Windsurfing) dy vjet më parë. Pas dy 3-vend shfaqjet e pazgjidhura në dy ndalesa e parë të 2013 sezon, ne kemi kapur deri me Miho për të parë se çfarë jeta është si në anën e saj të botës.

Lundrojnë Numri: J27
Kombësi: Japoni
Moshë: 34
Windsurfing filluar: Në moshën 16
Vendbanim: Unë jam që udhëtojnë!
Spot Kryesore: Omaezaki, Japoni
Sponsorët: Sakae bashkë, Neil Pryde, Mana Wetsuits
Debut AWT: 2011
Ndarje: Femrat'S
Pajisjet e preferuar: Neil Pryde Fly2, Goya quad, Katër kuadrat dhe thruster.
Leviz Favorite: Radha Bottom dhe loop përpara.

Weendy: Si e keni marrë në të konkurrojnë dhe të bashkohet me AWT?

Miho: Herën e parë kam dëgjuar për AWT ishte në revistën WindSport. Unë kam qenë duke konkurruar në Japoni, por ata kanë vetëm dy konkurseve në vit. Ajo ishte një mërzitshëm pak për mua, kështu që unë vendosa për të konkurruar në AWT gjithashtu!
2013_06_pistol_awt_1235
Weendy: Sa kohë u desh që ju të provoni të parë lak tuaj përpara? A ju gëzojnë waveriding apo hedhjen ose të dyja?

Miho: Mbaj mend të parë lak tim përpara. Ajo ishte në 2002. Kam menduar për atë për katër vjet para se të shkojnë për të. Unë e dua hipur valë dhe unë të gëzojnë duke kërcyer edhe.

weendy_logo_websmall100wide
Për të lexuar pjesën tjetër të intervistës, ju lutem vizitoni Weendy Blog.

Kategori: Lajm, Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.