Subscribe via RSS Feed

Михо Танака: AWT / Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Јули 10, 2013 |

Miho-vertМихо Танака поздрави од Јапонија и направи нејзиниот деби на AWT (Американската боречка турнеја) пред две години. По две извонредни 3.-место настапи во првите две постојки на 2013 сезона, ние фатени со Михо да се види она што животот е како на нејзината страна од светот.

Плови Број: J27
Националноста: Јапонија
Возраст: 34
Почна сурфање на ветер: На возраст од 16
Престој: Јас сум патувал!
Дома точка: Omaezaki, Јапонија
Спонзори: Sakae ко, Нил Pryde, Mana Wetsuits
AWT деби: 2011
Поделба: Жените
Омилена Опрема: Нил Pryde На Fly2, Гоја quad, Четири четиријадрени и Thruster.
Омилена Премести: Дното кривина и напред јамка.

Weendy: Како ја доби во конкуренција и се приклучат на AWT?

Михо: Прв пат слушнав за AWT беше во WindSport списание. Сум бил натпреваруваат во Јапонија, но тие имаат само два натпревари од една година. Тоа беше малку здодевен за мене, па решив да се натпреваруваат на AWT, исто така,!
2013_06_pistol_awt_1235
Weendy: Колку време не е потребно да се обиде својата прва напред јамка? Дали уживате во waveriding или скокање или и двете?

Михо: Се сеќавам на мојата прва напред јамка. Тоа беше во 2002. Мислев дека за тоа за четири години пред да замине за тоа. Сакам бран коњи и Уживам скокање, исто така,.

weendy_logo_websmall100wide
За да го прочитате остатокот на интервју, Ве молиме посетете го Weendy Блог.

Категорија: Вести, Велосипедист на неделата

Коментарите се затворени.