Subscribe via RSS Feed

Hatteras Jam Vala vendosur te Start

[ 0 ] Shtator 16, 2013 |

The 2013 Edicioni i Jam Vala Hatteras është gati për të marrë në mënyrë të. Riders jemi këtu, dhe të gatshëm. Sa më shpejt si era arrin, e cila është parashikuar të ndodhë e martë, ne do të jetë në. Festime Hapja filloi mbrëmë në Partinë NC Wind Regjistrimit. Siç mund ta shikoni nga foto më poshtë, local accommodations are quite nice. Thanks to Outer Beaches Realty.

Registered Riders for Hatteras Wave Jam
Hatteras-Riders

Staff-House-Hatteras

Opening-party-hatteras

Kategori: Hatteras Jam Vala, Lajm

Komentet janë të mbyllura.