Subscribe via RSS Feed

Hatteras Jam Vala e drejtë rreth qoshe

[ 0 ] Shtator 12, 2013 |

windnc-title-slider

Bëhem gati. Jam Vala Hatteras është pothuajse mbi ne. Javën e ardhshme ne kick off pjesën bregdetare lindore të AWT, dhe në qoftë se jeni duke menduar rreth këtyre planeve fundit të udhëtimit minutë, Ora tani është. Parashikimi është në kërkim premtuese, dhe ne kemi një veprim i mbushur javë përpara nesh. The crew in North Carolina is very welcoming with parties and events planned every day, to coincide with the Main Event.

Here is a schedule of event activities.

Dritare Contest: September 16th-21st. Location and time to be determined each day depending on conditions.

E diel: 7PD: Wind-NC: Check In/Registration

E hënë: 7PD: Wind NC clinic Kevin Pritchard and Movie, The New Hawaii with Fabrice Beaux

E martë: 7PD: Fox Sports

E mërkurë: 7PD: Ocean Air

E enjte: 7PD: Avon Sail house

E premte: 7PD: Klub Koru Closing Ceremony

E shtunë: Finish up contest if needed with Awards on the beach

NEW-HAWAII-cap-hatteras-flierKode-Raffle-Flyer-1
AWT-Hatteras-Tshirt_Back


Category: Uncategorized

Comments are closed.