Subscribe via RSS Feed

JP Giampaolo e Aloha Parashikimi për Classic 10/18

[ 0 ] Tetor 18, 2013 |

Një parashikim i shpejtë Video nga Giampaolo përshkruar kushtet aktuale të motit tona, dhe çfarë është për të ardhur. Stay tuned for updated forecasts as the JP Aloha Classic approaches and gets under way.


Category: Aloha Classic, News

Comments are closed.