Subscribe via RSS Feed

Freestyle Frenzy shkon jashtë në ditën e 1

[ 0 ] Korrik 18, 2013 |

winning_brasTë tre divizione, Frenzy Super, ri shkollor banesë uji freestyle; Style Gryka, vjetër lëviz mëdha shkollore ajrit & bymehet hipur; dhe vrapoi Grave nxehet gjitha mëngjes. Konkursi ishte afër dhe veprim i mbushur. Super Frenzy ishte e mbushur me lëvizje mbresëlënëse të shikuara nga qindra ulur në stadiumin e shkëmbinjve në “Ujdis-a-Torium.” Style Gryka kënaqën crowed me lëvizjet mbresëlënëse mëdha ajrore, theksuar nga Jake Millers njëra-duar-përpara-loop-valë për gjyqtarët. Gratë tregoi në fuqi të plotë, si dhe, e udhëhequr nga Ingrid Larouche. Urime për fituesit tona, Brian Metcalf-Perez, Ingrid Larouche, Mitch dhe Gingrich!

Me fillimin e hershme ne ishim në gjendje për të kërcej të drejtë në garë të mëdha ajrore Xensr në pasdite. Me erërat parashikohet të zvogëlohet gjatë gjithë pasdites burrat pro, udhëhequr nga-tjetrin jo se Gorge Big Air Cook mjeshtri Dale, përfundoi i pari me një kërcim mbi 21 këmbët. The Amateurs dhe Gratë e pasoi si erërat dhe bymehet davaritur gjithë pasdites, por të gjithë nxehet ishin në gjendje të përfundojë. Me 4 ditë mbetur në dritaren e konkurrencës, Casey Hauser dhe Xensr do të mbajnë ende duke kërcyer më Big Air për të gjithë si e lejojnë kushtet. Congrats të Xensr fituesit Big Air, Dale Cook, Ingrid Larouche, dhe Steven MAX.
Ingrid-Hatch

BMP-gorge
2013-Frenzy-Results

Check out album të tërë të fotografive në tonë faqe facebook këtu.

advantage-100sqrbigwinds-100pxBlack-Project100sqrwhtChinook100sqrwhtCGWA-100sqr80Dakine100sqrwhteverybodys-black-logoezzy-logo-100sqr80centerwhtmakanifins100sqrnolimitz-100pxsqrSailworks_logo100sqr90SENSI-logo100sqrvela_logo100pxsqrWindance-logo100sqrXensr100sqr


Category: Contest Videos, Freestyle Frenzy, Videos

Comments are closed.