Subscribe via RSS Feed

Ditë 7 Maui Makani Classic – Update shpejtë

[ 0 ] Nëntor 1, 2012 |

Valët. Erë. Klasit botëror windsurfers. Të tre përbërësit u mblodhën për ditën e fundit të konkurrencës në Maui klasike AWT së Makani. Pas 11:15 start, Kreu gjyqtari Matt Pritchard u konkurrentët nëpërmjet amator, mjeshtër, dhe pro heats, duke kulminuar në një epike super-finale mes Bernd ROEDIGER dhe Kevin Pritchard në erërat lulling dhe valët qelqtë. The result? The 16-year-old upsets the wily veteran in two closely matched double elimination finals.

Stay tuned for more results, and in-depth analysis of the Pro Final and SuperFinal heats.


Kategori: Maui Makani

Komentet janë të mbyllura.