Subscribe via RSS Feed

Ditë 3 – AWT Pistol River Vala Bash paraqitur nga starboard… Contest Në!

[ 0 ] Qershor 21, 2013 |

Një ditë e plotë varur në plazh paguar në fund off si era doli vetëm të mjaftueshme për të filluar konkurrenca. Pas një Skippers 11:00 takuar riders (sidomos amatorë) mori dobi të një Q & Një sesion me disa prej botës së riders të lartë pro. Kevin Pritchard, Levi Siver, Camille Juban, Bernd ROEDIGER dhe Ingrid Larouche iu përgjigj pyetjeve rreth asaj se si për të arritur një rezultat më të mirë në mjedisin e konkursit. Great job nga pro. Next lart ishte e rrumbullakët dy nga bordi hedhje, e cila është marrë nga Jay Watermeyer. Pasdite ishte plot e muzikës prish dhe argëtim në plazh si konkurrentët ndjerë era gradualisht ndërtimin e. Nga gjyqtarët pasditen e vonë Alex Bitoun dhe Brian Caserio bëri thirrje që ajo ishte koha për të shkuar me flotën Amatori deri ndjekur parë nga gratë dhe e mjeshtrave. Riders bërë shumicën e kushteve të vështira, por të gjithë të përcaktuara mjaft e valëve të shënuar për një rezultat të ngurta. Ne po shohim përpara për një ditë të ngurta 4 e konkurrencës në mënyrë stay tuned.

2013_06_pistol_awt_ingrid

2013_06_pistol_awt_Kate

2013_06_pistol_awt_hot

2013_06_pistol_awt_mauisail

2013_06_pistol_awt_casey

2013_06_pistol_awt_pistol

2013_06_pistol_awt_san-fiona

2013_06_pistol_awt_miho

2013_06_pistol_awt_dinner

Women's-Results-6_20

Amateur-results-6_20

Më shumë foto mbi tona faqe facebook këtu.

Kategori: Pistoletë Lumi Vala Bash

Komentet janë të mbyllura.