Subscribe via RSS Feed

Ден 3 – AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок… Натпревар на!

[ 0 ] Јуни 21, 2013 |

А цел ден виси на плажа конечно се исплатеше како ветрот дојде само доволно да почнат конкуренција. По 11:00 скипери средба велосипедисти (особено на аматери) доби во корист на П & A сесија со некои од најдобрите во светот про велосипедисти. Кевин Pritchard, Леви Siver, Камил Juban, Бернд Roediger и Ингрид Larouche одговараа на прашања за тоа како да се постигне подобар резултат во натпреварот животната средина. Голема работа од страна на добрите. Потоа беше втора рунда на одборот фрли, која беше донесена од страна Џеј Watermeyer. Попладнето беше полн со детонација музика и забава на плажа, како конкуренти почувствува ветрот постепено градење. Од доцните попладневни часови судии Алекс Bitoun и Брајан Caserio направи повик дека е време да се оди со Аматерска флота до првиот проследено со жените и на Мастерс. Јавачите направија повеќето на тешки услови, но сите утврдени многу постигнувајќи бранови за солидна резултат. Ние очекуваме со нетрпение на солиден ден 4 на конкуренцијата па Stay tuned.

2013_06_pistol_awt_ingrid

2013_06_pistol_awt_Kate

2013_06_pistol_awt_hot

2013_06_pistol_awt_mauisail

2013_06_pistol_awt_casey

2013_06_pistol_awt_pistol

2013_06_pistol_awt_san-fiona

2013_06_pistol_awt_miho

2013_06_pistol_awt_dinner

Women's-Results-6_20

Amateur-results-6_20

Повеќе слики на нашата Фејсбук страница тука.

Категорија: Пиштол реката бран баш

Коментарите се затворени.