Subscribe via RSS Feed

Ditë 2 në Pistol River Bernd ROEDIGER fiton SPB Challenge Gold Beach

[ 1 ] Qershor 19, 2013 |

Ditë 2 në Bash AWT lumit pistoletë Vala e paraqitur nga starboard ishte e gjitha në lidhje me SUP. Era ishte drita dallgët ishin shumë të mirë kështu që ishte koha për të drejtuar SPB Challenge Gold Beach paraqitur nga Inn e Beachcomber. Konkursi ishte fun por ende serioze valë poshtë në një finale ROEDIGER shfaqur Bernd, Pascal Hardy, Matt Spencer dhe Brian Caserio. Kjo ngrohjes paraqitur valët më të mira të ditës dhe këta katër konkurrentë të vërtetë e dinte se çfarë të bëjë me ta. Caserio kishte disa hite të fuqishme, por nuk keni mjaft për të bërë në podium. Spencer kapur valët e më shumë se kushdo tjetër, por majën e tij dy pikët vetëm nuk ishin të mjaftueshme. Hardy shënoi disa valë të mëdha, por ROEDIGER vërtetë të provuar se ai ishte klasa e këtij konkursi. Zonjat gjithashtu kishte një nxehtësi të fortë përfundimtar me Fiona Wylde fituar nga një kravatë çelës-mbi Katie McAnena, me Kate dhe Sam Barker rrumbullakësimit Bittner nga flota. Congrats të gjithë konkurrentët në rast për të vënë në një shfaqje të madhe.

Pas SPB konkursi ishte në librat e, organizuesi i ngjarjes Sam Bittner bëri thirrje për të drejtuar një bord hedhje. Gjithkush u kthehet hucking një bord të vjetër poshtë në plazh, ndërsa konsumojnë pije të shijshme të furnizuara nga Inn e Beachcomber. Pa marrë parasysh kushtet…ju jeni të garantuar që të ketë argëtim në çdo ngjarje AWT!

Shkoni në fund për të parë kllapa për ngjarjen kryesore. Ne mund të shohim disa veprime nesër, në mënyrë stay tuned.

sup-gold-beach-1

gold-beach-clouds

sup-gold-beach-podium

Bernd-sup-gold-beach

bernd-bw-gold-beach

bernd-gold-beach-sup

fiona-sup

pascal-sup

Beachcomber-parking-lot

AWT-board-toss

Më shumë foto mbi tona faqe facebook këtu.

Pro-Bracket-Pistol

Amateur-Bracket-Pistol

Masters-Bracket-Pistol

Women-Youth-Bracket-Pistol


Category: News, Pistol River Wave Bash, SUP

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. […] out a full report on Day 2 of the Pistol River Wave Bash, with pics and full […]