Subscribe via RSS Feed

Ден 2 на пиштол реката Бернд Roediger победи СУП Gold Beach предизвик

[ 1 ] Јуни 19, 2013 |

Ден 2 на AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок беше за сите СУП. Ветрот беше светлина на брановите беа пристојно така што е време да се кандидира на СУП Gold Beach предизвик презентирани од страна на Ин на Beachcomber. Конкуренцијата беше забавно, но сепак сериозни врие надолу кон финалето во кој Бернд Roediger, Паскал Харди, Мат Спенсер и Брајан Caserio. Оваа топлина опремен најдобрите бранови на денот и овие четири натпреварувачи знаеле што да прават со нив. Caserio имаше некои моќни хитови, но не се доволно да се направи на подиумот. Спенсер фатени повеќе бранови тогаш некој друг, но неговата првите две резултати едноставно не беа доволно. Харди постигна некои големи бранови, но Roediger навистина се покажа дека е класа на овој натпревар. На дамите, исто така, имаше солидна конечниот топлина со Fiona Wylde победа со тај-разбивач во текот Кејти McAnena, со Kate Баркер и Сем Bittner заокружувањето од флотата. Congrats на сите конкуренти во случај за ставање на одлично шоу.

По СУП натпревар беше во книгите, организаторот на настанот Сем Bittner направи повик да се кандидира на одборот фрли. Сите редум hucking стар одбор долу на плажа додека конзумирање на вкусни пијалоци обезбедени од страна на Ин на Beachcomber. Без оглед на условите…сте гарантирано да се забавуваат на секој AWT настан!

Дојдете до дното за да ја видите голема заграда за главниот настан. Ние може да видите некои акција утре, па Stay tuned.

sup-gold-beach-1

gold-beach-clouds

sup-gold-beach-podium

Bernd-sup-gold-beach

bernd-bw-gold-beach

bernd-gold-beach-sup

fiona-sup

pascal-sup

Beachcomber-parking-lot

AWT-board-toss

Повеќе слики на нашата Фејсбук страница тука.

Pro-Bracket-Pistol

Amateur-Bracket-Pistol

Masters-Bracket-Pistol

Women-Youth-Bracket-Pistol


Category: News, Pistol River Wave Bash, SUP

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. […] out a full report on Day 2 of the Pistol River Wave Bash, with pics and full […]