Subscribe via RSS Feed

Ditë 1 në lumin pistoletë Vala AWT Bash paraqitur nga starboard

[ 0 ] Qershor 18, 2013 |

Konkurrentët kanë zbritur në qytetin e Gold Beach, Oregon për 2013 AWT Pistol River Vala Bash paraqitur nga starboard. Natën e hapjes partisë dhe regjistrimi u prit nga Inn e Beachcomber dhe secili kishte një shpërthim me BBQ, birrë dhe muzikë… gjithmonë një kombinim fitues. Ditë 1 Ishte një ditë relaksuese si era, nuk u materializua mjaftueshme për të drejtuar ndonjë nxehet, por ne jemi gati për kur ajo ka treguar deri. Veprimi kryesor në plazh ishte me një klinikë gëlltit nga Bernd ROEDIGER dhe Fiona Wylde. Ata i dha shumë këshilla të madhe erdhën në valët paddling dhe terheqese. Unë jam i sigurt se disa do të përdorin ato në avantazhin e tyre në SPB Challenge ardhshëm Gold Beach paraqitur nga Inn e Beachcomber që do të konkurrojnë në Ditën e 2. Stay tuned nesër për një raport mbi veprimet dhe foto nga kjo ngjarje emocionuese Sup.

pistol-clouds-day1

Scaffolding

opening-party

ted

fiona-bernd-sup-clinic

Më shumë foto mbi tona album facebook.

Kategori: Lajm, Pistoletë Lumi Vala Bash

Komentet janë të mbyllura.