Subscribe via RSS Feed

Kategori: Videos Stoke

Beautiful Waves

Valët Beautiful

[ 0 ] Gusht 22, 2013

Këtu është një tjetër klip preview nga Pacasmayo, Peru. Check out valët qesharake të gjata në ofertë. Le të shpresojmë se të marrë disa më shumë për këtë garë.

Riders Are Showing Up for Pacasmayo Classic

Riders janë treguar deri për Pacasmayo Classic

[ 0 ] Gusht 14, 2013

Këtu është një video pak preview shfaqur AWT Rider Bernd ROEDIGER, Resort Faro El, dhe disa veprime mjaft të mirë rrëshqitje në ajër. Check it out.

Freestyle Frenzy Stoke Video

Video Freestyle Frenzy Stoke

[ 0 ] Korrik 11, 2013

Ngjarja Kryeministri Amerikën e Veriut freestyle po kthehet në Gorge pas një 5 Mungesa vit. Konkursi freestyle do të jetë e kombinuar me një konkurrencë të mëdha ajrore, matet duke përdorur të fundit në teknologjinë lëvizje ndjekja 3D nga Xensr. Dhe për të gjithë ju zonjat atje, here’s a chance to get a great deal on some new […]

Levi and Camille Talk Ho'okipa and AWT

Levi dhe Camille Talk Ho'okipa dhe AWT

[ 0 ] Tetor 25, 2012

Levi Siver, Camille Juban dhe Keith Teboul të na japë një të shpejtë të ulët poshtë në atë që është në dyqan për Maui 2012 Makani Classic…. duke filluar nga sot!!