Subscribe via RSS Feed

Kategori: Videos Rider

Youth Champion Loick Lesauvage with a Nice Video Edit

Youth Champion Loick Lesauvage with a Nice Video Edit

[ 0 ] Qershor 22, 2014

Up and coming windsurfer Loick Lesauvage, made the trip from his home in France to the United States West Coast to compete on the AWT this past month. He did very well, competing in both the Pro and Youth divisions, coming out on top overall in the Youth. You can tell he is primed to […]

AWT Athletes Keeping Busy in the Offseason

AWT Athletes Keeping Busy in the Offseason

[ 0 ] Mars 1, 2014

It has been quite a while since the Aloha Classic concluded the 2013 American Tour Windsurfing. The year was full of amazing performances, and while the AWT has not held any recent contests, that does not mean our Athletes were not charging hard. Many Riders call Maui their home, and as usual, we have seen […]

Quick Clip by AWT Rider Morgan Noireaux

Quick Clip by AWT Noireaux Rider Morgan

[ 0 ] Korrik 22, 2013

Check out Morgan shqyej disa valë të vogla në Cape Sebastian, gjatë udhëtimit të tij në Oregon për Bash lumit pistoletë Vala. Kushtet nuk ishin epike, por ai arriti të bëjë atë të duket goxha e mirë.

Brawzinho Amazes Again

Brawzinho amazes Përsëri

[ 0 ] Qershor 8, 2013

Marcilio Browne, Fituesja e Festivalit Windsurfing Goya në Santa Kruz, ka lëshuar vetëm këtë video të mahnitshme. Shikojnë si ai e kompleton më e vështirë e lëviz, me lehtësi të dukshme. Dhe, në rast se keni humbur atë, këtu është video i tij i fundit.