Subscribe via RSS Feed

Категорија: Велосипедист Видеа

AWT Athletes Keeping Busy in the Offseason

AWT Athletes Keeping Busy in the Offseason

[ 0 ] Март 1, 2014

It has been quite a while since the Aloha Classic concluded the 2013 Американската боречка турнеја. The year was full of amazing performances, and while the AWT has not held any recent contests, that does not mean our Athletes were not charging hard. Many Riders call Maui their home, and as usual, we have seen […]

Quick Clip by AWT Rider Morgan Noireaux

Брзо клип од AWT Рајдер Морган Noireaux

[ 0 ] Јули 22, 2013

Проверете Морган рипувате некои мали бранови во Кејп Себастијан, за време на неговата посета на Орегон за пиштол реката Бран баш. Услови не беа епски, но тој успеал да го направите да изгледа прилично добро.

Brawzinho Amazes Again

Brawzinho Amazes Повторно

[ 0 ] Јуни 8, 2013

Marcilio Браун, Победникот на Гоја сурфање на ветер фестивал во Санта Круз, има само објавени оваа неверојатна видео. Види како ќе го заврши најтешкиот на потези, со очигледна леснотија. И, во случај да го пропушти, тука е неговата последна видео.

AWT Rider Leo Ray in Riders Match Video

AWT Rider Leo Ray in Riders Match Video

[ 0 ] Април 25, 2013

Watch an amazing video: Лав Реј 2013 F200- Riders Match, the online extreme sports contest. To see other entrants, go to www.ridersmatch.com