Subscribe via RSS Feed

Kategori: Videos

A day of reflection, rest and relaxation on the beautiful Valley Isle

A day of reflection, rest and relaxation on the beautiful Valley Isle

[ 0 ] Tetor 27, 2013

Following yesterday’s epic day of action, dominated by the Quatro team, it was only fitting that the planned party was to be hosted at the Quatro/Goya/MFC shop. Riders enjoyed good food, music, and discussed the day’s action over a few beers. With all but two of the PWA wildcards decided, there was a good deal […]

New JP Aloha Classic Teaser Video

Re JP Aloha Video Klasik Teaser

[ 0 ] Tetor 21, 2013

Kontrolloni këtë clip pak parashikimit të ardhshëm Classic JP Aloha. Ju nuk do të duan të humbasë këtë një! For livecast, click here.

AWT Hatteras Wave Jam Video

AWT Hatteras Video Vala Jam

[ 0 ] Shtator 23, 2013

Me konkurrenca bëhet pas dy ditësh të ngurta të erës dhe të valëve në një plazh të bukur Hatteras, Konkurrentët tani kishte kohë për të pushuar, relaksoheni dhe të zhytem në pamje. Era ka rënë, por bymehet qëndruar në një madhësi të arsyeshme… përkryer për disa SPB-së dhe surfing fun. Palët këtë javë duke përfshirë vizituar të gjitha sponsorizimin […]

A Quick Fin Tutorial

Një Tutorial Quick Ever

[ 0 ] Shtator 12, 2013

Quatro shaper bordit dhe Maui Fin Co. kalorës, Keith Teboul, tregon se si për të ngritur Quad tuaj dhe struktura e thruster FIN duhur. Check out dy video më poshtë.