Subscribe via RSS Feed

Kategori: Video Contest

AWT Hatteras Wave Jam Video

AWT Hatteras Video Vala Jam

[ 0 ] Shtator 23, 2013

Me konkurrenca bëhet pas dy ditësh të ngurta të erës dhe të valëve në një plazh të bukur Hatteras, Konkurrentët tani kishte kohë për të pushuar, relaksoheni dhe të zhytem në pamje. Era ka rënë, por bymehet qëndruar në një madhësi të arsyeshme… përkryer për disa SPB-së dhe surfing fun. Palët këtë javë duke përfshirë vizituar të gjitha sponsorizimin […]

AWT Quatro Desert Showdown

AWT Katër përballje Desert

[ 0 ] Gusht 6, 2013

The 2013 AWT Katër përballje Desert në Punta San Carlos do të zbresin në Pro më epike / Am ngjarjet valë në histori. Ngjarja pashë valët e mahnitshme dhe era me konkurrentët garojnë në madhësive të lundrojnë nga 4.5 poshtë për të 3.5. Gjatesite gjata ngrohjes dhe super të ndershme "Shansi i dytë", simboli i sistemit ka mbajtur një buzëqeshje […]

Freestyle Frenzy Goes Off on Day 1

Freestyle Frenzy shkon jashtë në ditën e 1

[ 0 ] Korrik 18, 2013

Të tre divizione, Frenzy Super, ri shkollor banesë uji freestyle; Style Gryka, vjetër lëviz mëdha shkollore ajrit & bymehet hipur; dhe vrapoi Grave nxehet gjitha mëngjes. Konkursi ishte afër dhe veprim i mbushur. Super Frenzy ishte e mbushur me lëvizje mbresëlënëse të shikuara nga qindra ulur në stadiumin e shkëmbinjve në “Ujdis-a-Torium.” Gryka […]

Pistol River Wave Bash 2013 Video

Pistoletë Lumi Vala Bash 2013 Video

[ 0 ] Qershor 23, 2013

Camille Juban fiton Eliminimin vetme në lumin Bash AWT pistoletë Vala e paraqitur nga starboard. Parashikimi dorëzohet për katër ditë në 2013 AWT Pistol River Vala Bash paraqitur nga starboard me 20-25 era nyjë. Valët ishin të vogla, por nuk ishte e mjaftueshme për të marrë nëpërmjet një grupim të plotë eliminimit të vetme për të gjitha ndarjeve. […]