Subscribe via RSS Feed

Категорија: Натпревар Видеа

Pistol River Wave Bash 2013 Video

Пиштол реката бран баш 2013 Видео

[ 0 ] Јуни 23, 2013

Camille Juban победи Слободен елиминација на AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок. Прогноза дадено за ден четири на 2013 AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок со 20-25 јазол ветер. На брановите биле мали, но немаше доволно за да се добие преку целосна една елиминирање држач за сите поделби. […]

Santa Cruz Day 3

Santa Cruz Day 3

[ 0 ] Јуни 2, 2013

Brawzinho победи на 2013 AWT Санта Круз Гоја сурфање на ветер фестивал Marcilio "Brawzinho" Браун тврди дека неговиот прв бран победа со преземање на првиот настан на американскиот сурфање на ветер турнеја на годината ... и она што неверојатно настан беше да се започне 2013 турнеја. Главата судија Кит Teboul се вклопуваат во целосна двојно елиминирање натпревар во текот на три […]

Santa Cruz Day 2

Santa Cruz Day 2

[ 0 ] Јуни 1, 2013

Кевин Pritchard зема Слободен елиминација на Гоја сурфање на ветер фестивал Уште еднаш условите се појавил за ден два во Waddell плажа Парк за AWT Санта Круз Гоја сурфање на ветер фестивал. На отече големина зедов малку од претходниот ден и ветрот исполнет во убаво да ги заврши сите поделба една елиминации, а потоа добивам […]

Santa Cruz Day 1

Santa Cruz Day 1

[ 0 ] Мај 31, 2013

Ви благодариме за вашето трпение со LiveCast. Ние сме доживува технички тешкотии и се работат кон решение. AWT Santa Cruz Goya Windsurfing Festival… Day 1 Акција 2013 Американски сурфање на ветер турнеја започна во стил со акција-спакувани првиот ден во Санта Круз Гоја сурфање на ветер фестивал се одржа во Waddell Крик. Ветрот […]