Subscribe via RSS Feed

Kategori: SHBA Shtetasit

US Windsurfing Nationals Day 4 Final Video

SHBA Windsurfing Shtetasit Dita 4 Video Final

[ 0 ] Gusht 10, 2012

SHBA Windsurfing Shtetasit Dita 4 Hood River, Site Event ditë 23 korrik-26 final i formulës dhe veprimi sllallomit, Awards plus mbylljes.

Final Day at the US Windsurfing Nationals presented by the AWT

Dita Final at Shtetasit e Windsurfing SHBA prezantuara nga AWT

[ 0 ] Korrik 27, 2012

Dita katër në 2012 SHBA Shtetasit Windsurfing e paraqitura nga Tour Windsurfing amerikan ishte dita windiest e javës. Ditën e filloi në fillim me dy garat e Formula para se të lëvizin në dy raunde të plota të sllallomin dhe duke përfunduar me një seancë Expression Freestyle. Ju nuk mund të pyesni për ndonjë gjë më shumë… një disiplinë e përkryer tre ditë. […]

Epic Day Three at US Windsurfing Nationals presented by the AWT

Epic Day Three at US Windsurfing Nationals presented by the AWT

[ 0 ] Korrik 26, 2012

Day three at US Windsurfing Nationals presented by the American Windsurfing Tour was a carbon copy of the previous day. The wind started light and gradually built allowing for three solid Formula races followed by a full round of six slalom heats. Let’s look at the action a little more closelyFormula Action: The question […]

Racing Begins at the US Windsurfing Nationals presented by the AWT

Racing Begins at the US Windsurfing Nationals presented by the AWT

[ 1 ] Korrik 25, 2012

Day two at the 2012 US Windsurfing Nationals presented by the American Windsurfing Tour started slowly with a perfectly calm morning. The restful conditions allowed all the racers to settle into the Hood River Event Site and get all their gear rigged up and ready. By early afternoon the wind started to kick up above […]