Subscribe via RSS Feed

Kategori: Santa Cruz Classic

Santa Cruz Goya Windsurfing Festival Wrap-up

Santa Cruz Goya Windsurfing Festivali Wrap-up

[ 0 ] Mund 7, 2012

Santa Cruz Goya Windsurfing Festivali është në librat dhe do të mbahet mend për vitet që vijnë si një garë epike. Ne kishim erën dhe valët e mahnitshme gjatë dy ditëve të konkurrencës. What a great mënyrë për të shkelm off 2012 AWT turne. Surf Davenport dhe lundrojnë priti një parti të pabesueshme e mbylljes, ku të gjithë […]

Day 3 of Competition

Ditë 3 e Konkurrencës

[ 1 ] Mund 6, 2012

Santa Cruz Goya Windsurfing Festival Day 3 Wind Veprimi dhe valët goditi Waddell Beach përsëri për ditën e tretë të Festivalit Goya AWT e rrëshqitje në ajër. Të Eliminime të vetme për ndarjet amatore dhe master ku përfunduara dhe disa intensive veprim të dyfishtë eliminimit u filluar. Sot është dita e fundit kështu që ne jemi duke kërkuar për të përfunduar […]

Santa Cruz Delivers For Goya Windsurfing Festival

Santa Cruz Delivers For Goya Windsurfing Festival

[ 0 ] Mund 4, 2012

The AWT scores for the first event of 2012 with killer wind and waves at Waddell Beach. Day two marked the completion of almost a full single elimination bracket (only a couple heats are left in the Amateurs and Masters divisions) with two more days in store to complete the single and run the double […]

Lay Day

Lay Day

[ 0 ] Mund 3, 2012

Ditë 1 at the Santa Cruz Goya Windsurfing Festival A weak storm front rolls through the Santa Cruz area killing the wind for day 1 of the AWT’s Goya Windsurfing Festivalbut don’t fear, the forecast looks great for the rest of the weekend. Skippers meeting will be at 9 am Friday so everyone will […]