Subscribe via RSS Feed

Категорија: Санта Круз Класик

Prize Money and Sam Talks AWT

Паричната награда и Сем Разговорите AWT

[ 0 ] Мај 24, 2013

Дојде време за 2013 AWT да започне следната недела во Калифорнија во Waddell Крик. Најдобрите од најдобрите ќе бидат таму и ние сме многу среќни да објавиме $6500 Паричната награда и во живо Наѓ за натпреварот!

Santa Cruz Fast Approaching

Санта Круз брзо се приближува

[ 0 ] Мај 18, 2013

Првата станица на 2013 AWT е брзо се приближува. Sign up now to secure your spot. Ако не може да го направи, сеуште можете да се вклучите во преку оваа интернет страница. Ние ќе се LiveCasting целото шоу, па ја стави на вашиот календар, така што ќе не пропуштите ниту една акција! Исто така,, Prize Money will be […]

AWT Goya Windsurfing Festival on TV

AWT Goya Windsurfing Festival on TV

[ 0 ] Август 12, 2012

Watch the Santa Cruz Goya Windsurfing Festival, as produced by Hawaiian Extreme Sports TV and filmed by Maui Nerd Productions.

Photos from the Santa Cruz Goya Windsurfing Festival

Слики од Санта Круз Гоја сурфање на ветер фестивал

[ 0 ] Мај 14, 2012

Официјалниот AWT слики од 2012 Санта Круз Гоја боречка фестивал.