Subscribe via RSS Feed

Kategori: Santa Cruz Classic

Day One at the Goya Windsurfing Festival in Santa Cruz

Day One at the Goya Windsurfing Festival in Santa Cruz

[ 0 ] Qershor 6, 2014

The first day of the Goya Windsurfing Festival provided plenty of action on the water. With no chance of wind for the day, it was decided to run a SUP contest. We had 21 competitors sign up and conditions were solid 3-4 foot. There was an impressive mix of riders. Men, women, and youth joined […]

Santa Cruz Day 3

Santa Cruz Day 3

[ 0 ] Qershor 2, 2013

Brawzinho fiton 2013 AWT Santa Cruz Goya Windsurfing Festivali Marcilio "Brawzinho" Browne pohuar fitoren e tij të parë duke marrë valë ngjarjen e parë të turneut amerikan Windsurfing e vitit ... dhe atë që një ngjarje e mahnitshme ajo ishte me shkelm off 2013 turne. Shefi gjykatësi Keith Teboul përshtaten në një konkurs të plotë eliminimit të dyfishtë mbi tre […]

Santa Cruz Day 2

Santa Cruz Day 2

[ 0 ] Qershor 1, 2013

Kevin Pritchard merr Eliminimin Single Goya në Festivalin Windsurfing Përsëri kushtet tregoi për dy ditë në Waddell Beach Park për Santa Cruz Festivalin AWT Goya rrëshqitje në ajër. Madhësia bymehet kap pak nga dita e kaluar dhe era e mbushur me mirësjellje që të përfundojë të gjitha Eliminime ndarje të vetme dhe pastaj marrjen e […]

Santa Cruz Day 1

Santa Cruz Day 1

[ 0 ] Mund 31, 2013

Faleminderit për durimin tuaj me LiveCast. Ne jemi duke përjetuar vështirësi teknike dhe janë duke punuar drejt një zgjidhjeje. AWT Santa Cruz Goya Windsurfing Festival… Day 1 Veprimi 2013 Amerikan Windsurfing Tour nisi në stilin me një veprim-mbushur ditën e parë në Festivalin e Santa Cruz Goya rrëshqitje në ajër të mbajtur në Waddell Creek. Era […]