Subscribe via RSS Feed

Kategori: San Carlos Kaktus Kupa

A Look Back at the 2011 San Carlos Cactus Cup

Një Kthehu Look at 2011 San Carlos Kaktus Kupa

[ 0 ] Korrik 20, 2012

Këtu është një vështrim në garën e vitit të kaluar. Kushtet ishin të mëdha me të erës dhe të valëve çdo ditë. Ne do të shohim se çfarë 2012 sjell.

Windsurfing Magazine Photos

Fotot rrëshqitje në ajër Magazine

[ 0 ] Dhjetor 13, 2011

Shikoni këtë foto seri të 2011 San Carlos Kaktus Kupa, postuar nga Windsurfing Revista. Kliko në foto për më shumë.

Baja For Cheap!

Baja Për lirë!

[ 0 ] Shtator 4, 2011

KUJDES - Tifozët AWT. Këtu ka një marrëveshje e madhe! Dy mënyra të madhe për të parë Punta San Carlos, Baja shtator 10-17, 2011 Një e mirë bymehet jug është raportuar për të goditur gjatë kësaj jave 1) Drive veten në Campo SoloSports në Punta San Carlos për $1,000.00! Kjo është një $950.00 kursime! 2) Shko në një avion privat për […]

Cactus Cup, Rënie- Ezzy Edit

[ 0 ] Gusht 30, 2011

The Ezzy team had good results in Baja. Here is a video featuring Graham Ezzy, Kevin Pritchard, and Russ Faurot.