Subscribe via RSS Feed

Категорија: Велосипедист на неделата

Rider of the Week

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Јули 13, 2012

Steven Max Where are you from? I was born and raised in Aruba Tell us about yourself: На возраст од 8 Дознав сурфање на ветер вид на случајно и не постои ништо што сакам да го направи подобро и оттогаш. Кажете ни за вашата кариера. Во последните неколку години јас се фокусираше на слободен стил, главно,, because […]

Tatiana Howard

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Јули 2, 2012

Tatiana Howard Tell us about yourself: Maui Mermaid Where are you from? Maui Photo By: Johanness Neuman Tell us about your career. Организаторот на настанот и основач на The Butterfly Effect (www.betheeffect.com) Кои се некои од вашите омилени место да плови? Ho'okipa и пониски Kanaha на голем зима отече! If you could go anywhere in the […]

Marcillio Browne

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Јуни 20, 2012

Marcillio Browne Tell us about yourself: I am 22 born in fortaleza, live in Maui nowadays and started windsurfing back in 1994. Кажете ни за вашата кариера. I started to compete professionally in 2005, won my first event in 2006 it was a indoor jump in belgium , in 2007 I was freestyle world champion. […]

Rider of the Week

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Јуни 3, 2012

Кажете ни за себе: Роден на Хоншу. Започна сурфање на ветер на дваесет и пет, главно на надворешниот банки на Северна Каролина. Користи за лето во Орегон потоа се пресели овде со полно работно време пред пет години. Кажете ни за вашата кариера. Сте шегуваш мене право? Да, Сум бил премногу далеку во сурфање на ветер да имаат кариера. So […]