Subscribe via RSS Feed

Kategori: Rider e Javës

Rider of the Week

Rider e Javës

[ 0 ] Tetor 15, 2012

Kevin Pritchard Tell us about yourself. Nga jeni? Unë u rrit deri në Riverside të Kalifornisë, pretty much një nga vendet më të këqija në botë për rrëshqitje në ajër. Gjëja më e mirë për këtë ishte se unë u dhënë mundësi për të bërë atë. Sa më shpejt që unë mund të, I moved to Maui and have lived […]

Rider of the Week

Rider e Javës

[ 0 ] Shtator 25, 2012

Camille Juban Tell us about yourself: Unë kam lindur në St Etienne, (Francë), dhe prindërit e mi u zhvendos në ishullin e Karaibeve të Guadeloupe kur isha 4 vjeç. Ku po jetoni tani? Unë jam nga një ishull parajsë pak në Karaibe francez të quajtur Guadeloupe. Kjo është pak larg nga çdo gjë, […]

Rider of the Week

Rider e Javës

[ 0 ] Shtator 8, 2012

Sara Flowe Where are you from? I never know how to answer this question. Maryland or Virginia depending on who I’m talking to. Na thoni për karrierën tuaj. I grew up racing dinghys and learned how to windsurf in college. I quit the sailing team in favor of the windsurfing club my senior spring and […]

Rider of the Week

Rider e Javës

[ 0 ] Gusht 19, 2012

Andy McKinney -Tell us about yourself and your career: Unë kam lindur në Albany, NY, dhe filloi rrëshqitje në ajër mbi pushimet e familjes në Cape Cod dhe Jersey Shore, por nuk të vërtetë të marrë në atë deri sa jetojnë pranë liqenit Champlain në Vermont, në 1998. Kjo është soooo me erë deri atje ... atë që një vend i ëmbël!! Some friends and […]