Subscribe via RSS Feed

Kategori: Rider e Javës

Camille Juban:  AWT/Weendy Rider of the Week

Camille Juban: AWT / Weendy Rider e Javës

[ 0 ] Korrik 15, 2013

Çdo herë Camille Juban hits ujë, nëse ai është freesailing, stërvitje, ose konkurrojnë në Tour rrëshqitje në ajër Amerikane (AWT), ju mund të presin për të parë një shumë të vetullave të ngritura. Vitin e kaluar, kjo windsurfer shumë i talentuar përfundoi 1 përgjithshëm mbi AWT. Weendy caught up with Camille straight after he placed 1st place in Pistol […]

Miho Tanaka: AWT/Weendy Rider of the Week

Miho Tanaka: AWT / Weendy Rider e Javës

[ 0 ] Korrik 10, 2013

Miho Tanaka përshëndet nga Japonia dhe bëri debutimin e saj në AWT (American Tour Windsurfing) dy vjet më parë. Pas dy 3-vend shfaqjet e pazgjidhura në dy ndalesa e parë të 2013 sezon, ne kemi kapur deri me Miho për të parë se çfarë jeta është si në anën e saj të botës. Lundrojnë Numri: J27 Nationality: Japan Age: […]

Sam Bittner

Sam Bittner: Rider Weendy e Javës

[ 0 ] Qershor 25, 2013

Ju duhet patjetër të jetë i vetëdijshëm për faktin se Samantha Bittner nuk është vetëm një konkluzion AWT, por edhe Drejtori AWT Tour. Ne kemi kapur deri me Sam gjatë ngjarjes AWT parë në Santa Kruz, për të kapur një paraqitje e shkurtër si Tour amerikan Windsurfing është rritur vit të madh dhe më të mirë pas vitit. Started […]

Weendy Blog Features Ingrid Larouche

Weendy Blog Features Ingrid Larouche

[ 0 ] Mund 21, 2013

Këtë javë kapur me Ingrid Larouche, grua që dominonte në AWT 2011 dhe 2012. Dhe mund të bëjë këtë përsëri këtë vit. Lundrojnë numër: CAN 66 Kombësi: Canadian Residence: Hood River, Oregon, USA Started Windsurfing: në 22 years old Home Spot: Rezervuar për shumëzimin e peshkut, Columbia Gorge AWT Debut: 2010 Sponsorët: MAUI sails, Dakine, MAKANI FINS, […]