Subscribe via RSS Feed

Категорија: Велосипедист на неделата

Sam Bittner

Sam Bittner: Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Јуни 25, 2013

Ти дефинитивно треба да бидат свесни за фактот дека Саманта Bittner не е само велосипедист AWT, но исто така и на AWT директорот на Тур. Ние фатени со Sam во текот на првите AWT настан во Санта Круз, да фати поглед на начинот на американски сурфање на ветер турнеја расте поголеми и подобри од година во година. Started […]

Weendy Blog Features Ingrid Larouche

Weendy блог карактеристики Ингрид Larouche

[ 0 ] Мај 21, 2013

Оваа недела фатени со Ингрид Larouche, жената која доминираше на AWT во 2011 и 2012. И може да го стори тоа повторно оваа година. Плови број: CAN 66 Националноста: Canadian Residence: Hood River, Орегон, USA Started Windsurfing: на 22 years old Home Spot: Мрестилиште, Columbia Gorge AWT Debut: 2010 Спонзори: MAUI едра, DAKINE, MAKANI FINS, […]

Rider of the Week

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Октомври 15, 2012

Kevin Pritchard Tell us about yourself. Од каде сте? I grew up in Riverside California, pretty much one of the worst places in the world for windsurfing. The best thing about it was that I was given the opportunity to do it. As soon as I could, I moved to Maui and have lived […]

Rider of the Week

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Септември 25, 2012

Camille Juban Tell us about yourself: Јас сум роден во Сент Етјен, (Франција), и моите родители се пресели во карипски остров Гвадалупа кога бев 4 години. Каде живееш сега? Јас сум од малку рај остров во францускиот карипски наречен Гвадалупа. Тоа е малку далеку од с, […]