Subscribe via RSS Feed

Категорија: Велосипедист на неделата

Featured AWT Rider: Tony Litke

Featured AWT Rider: Тони Litke

[ 0 ] Април 2, 2014

Life as an AWT TouristTony Litke With the season nearly upon us there are many of you out there considering whether to make this year your debut on the Tour. We caught up with AWT regular Tony Litke from Canada during his family trip to Maui recently so that he could share his […]

Fiona Wylde

Фиона Wylde: AWT / Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Август 6, 2013

Фиона Wylde е се уште млад, сепак веќе има направено нејзиниот белег на сурфање на ветер сцена. Ние сме сигурни дека ќе биде задоволство да се сретне со неа! Плови број: US-11 Nationality: American Age: 16 Age you started windsurfing:6 Престој: Hood River Oregon Homespot: The windiest place in the Gorge! (But I do love Doug’s Beach!) Спонзори: Sailworks, […]

Camille Juban:  AWT/Weendy Rider of the Week

Камил Juban: AWT / Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Јули 15, 2013

Секој пат кога Камил Juban хитови на вода, дали тој е freesailing, обука, или се натпреваруваат на американски сурфање на ветер турнеја (AWT), можете да очекувате да видите многу крена веѓите. Минатата година, овој многу талентирани ветар заврши 1-ви целокупната на AWT. Weendy caught up with Camille straight after he placed 1st place in Pistol […]

Miho Tanaka: AWT/Weendy Rider of the Week

Михо Танака: AWT / Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Јули 10, 2013

Михо Танака поздрави од Јапонија и направи нејзиниот деби на AWT (Американската боречка турнеја) пред две години. По две извонредни 3.-место настапи во првите две постојки на 2013 сезона, ние фатени со Михо да се види она што животот е како на нејзината страна од светот. Плови Број: J27 Nationality: Japan Age: […]