Subscribe via RSS Feed

Kategori: Katër përballje Desert

AWT - QUATRO PUNTA SAN CALROS DESERT SHOWDOWN 2012

AWT – Quatre Punta SAN CALROS DESERT Showdown 2012

[ 0 ] Gusht 9, 2012

What a blast – check out 0:00 – 10:00 Pro Division; 11:00 – 15:20 Youth-, Girls-, Amateurs-, and Grad Amateurs Division. Plus The Judges Session right after! Enjoy!

Levi Siver Wins the AWT's Quatro Desert Showdown

Levi Siver Wins the AWT’s Quatro Desert Showdown

[ 1 ] Gusht 6, 2012

On day five of the 2012 Quatro Desert Showdown the best swell showed up for the week long event, and head judge Matt Pritchard made the call to send out the pros. Despite the light wind conditions they put on a spectacular show picking off logo high set waves at the Punta San Carlos point […]

Quatro Desert Showdown is On

Katër përballje Desert është Hapur

[ 0 ] Gusht 2, 2012

Përmirësimi era dhe valët e treguar deri në ditën e 3 i përballje Desert Quatro dhe thirrja është bërë për të filluar amatorë. Heats u shkurtohet në 12 minuta me më të mirë dy pikët valë numërimit. Highlights included SoloSports staff ripper Joey Sanchez scoring some great waves to show off his impressive one-handed cutbacks and […]