Subscribe via RSS Feed

Kategori: Katër përballje Desert

AWT Quatro Desert Showdown - Day 4... Insane Finals!

AWT Katër përballje Desert – Dita 4… Finalet çmendur!

[ 0 ] Gusht 1, 2013

The 2013 AWT Katër përballje Desert në Punta San Carlos do të zbresin në Pro më epike / Am ngjarjet valë në histori. Ditë 4 pa valët dhe era edhe më shumë me konkurrentët garojnë në madhësive të lundrojnë nga 4.5 poshtë për të 3.5. Plus gjatesite gjata ngrohjes dhe super të ndershme "Shans i dytë" parantezë sistem ka […]

AWT Quatro Desert Showdown - Day 3... Epic conditions!

AWT Katër përballje Desert – Dita 3… Kushtet Epic!

[ 0 ] Korrik 31, 2013

Dallga jug plotësohet në Punta San Carlos sjelljen në përputhje logo-të lartë për direk-të lartë shtohet në pikën që do të rrokulliset nëpër Chili Bowl. Konkursi ka nisur në 11:30 dhe vrapoi gjithë rrugën deri 6:30 me 16-minutësh nxehet. Le të shikoni veprimin. Pikat Amatori: Ditë u dominuan nga veprimi në […]

Quatro Desert Showdown Day 2

Dita Desert përballje Katër 2

[ 0 ] Korrik 30, 2013

Pas një mëngjes të bukur e surfing dhe SPB-në Punta San Carlos ajo ishte koha për të marrë contest kodrina. Shefi Gjyqtari Keith Teboul bërë thirrje për 1:30pm fillojë në pikën për ndarjen Amatori me gjatesite e ngrohjes Bëje Në 16-minuta. Pikat Amatori: Me sistemin e ri të konkurrencës në kllapa fituesve vend […]

AWT Quatro Desert Showdown - Day 1

AWT Katër përballje Desert – Ditë 1

[ 0 ] Korrik 29, 2013

Gjithkush ka mbërritur në Punta San Carlos për 2013 AWT Quatro Desert përballje dhe ne jemi duke parashikuar një ngjarje tmerrshëm. Parashikimi bymehet duket e mirë dhe ka të ngjarë Konkursi do të marrë sot u zhvilluar. Ditë 1 tregoi premtim me disa grupe të denja kodrina nëpër por me parashikimin vetëm në kërkim të më të mirë kokë gjykatësi Keith […]