Subscribe via RSS Feed

Категорија: Четири Пустинска пресметка

AWT Quatro Desert Showdown - Day 4... Insane Finals!

AWT Четири пустината конфронтација – Ден 4… Луд финалето!

[ 0 ] Август 1, 2013

На 2013 AWT Четири Пустинска пресметка во Пунта Сан Карлос ќе одат надолу на повеќето еп Про / AM бран настани во историјата. Ден 4 видов уште бранови и повеќе ветер со Натпреварувачите се натпреваруваат на едро големини од 4.5 надолу за да 3.5. Плус топлината долго должини и супер фер "втора шанса" заградата систем има […]

AWT Quatro Desert Showdown - Day 3... Epic conditions!

AWT Четири пустината конфронтација – Ден 3… Епски услови!

[ 0 ] Јули 31, 2013

На отече југ исполнета во во Пунта Сан Карлос доведување во согласност логото да јарболот-висока висока отекува до точка que ќе се тркалаат низ Чиле Боул. Конкуренцијата ете на 11:30 и се стрча по целиот пат до 6:30 со 16-минутен загрева. Ајде проверете акција. Аматерски нагласува: Денот е доминирана од страна на акција во […]

Quatro Desert Showdown Day 2

Пустината конфронтација ден Четири 2

[ 0 ] Јули 30, 2013

По една убава утро на сурфање и поддршка на Пунта Сан Карлос дека е време да се добие на натпреварот тркалање. Главата судија Кит Teboul направи повик за 1:30часот да почне на точка за Аматерска поделба со топлина должини Намести На 16-минути. Аматерски Определување: Со новиот систем во место заградата прогласени победниците на конкурсот […]

AWT Quatro Desert Showdown - Day 1

AWT Четири пустината конфронтација – Ден 1

[ 0 ] Јули 29, 2013

Секој пристигна во Пунта Сан Карлос за 2013 AWT Quatro пустината конфронтација и ние сме предвидување одличен настан. На отече прогноза изгледа добро и, најверојатно, на натпреварот ќе се добива во тек денес. Ден 1 Покажаа ветување со тркалање некои пристојни поставува преку но само со прогноза бара подобро главата судија Кит […]