Subscribe via RSS Feed

Kategori: Pistoletë Lumi Vala Bash

Day 2 at Pistol River Bernd Roediger wins SUP Gold Beach Challenge

Ditë 2 në Pistol River Bernd ROEDIGER fiton SPB Challenge Gold Beach

[ 1 ] Qershor 19, 2013

Ditë 2 në Bash AWT lumit pistoletë Vala e paraqitur nga starboard ishte e gjitha në lidhje me SUP. Era ishte drita dallgët ishin shumë të mirë kështu që ishte koha për të drejtuar SPB Challenge Gold Beach paraqitur nga Inn e Beachcomber. Konkursi ishte fun por ende serioze valë poshtë për një finale shfaqur […]

Day 1 at the AWT Pistol River Wave Bash presented by Starboard

Ditë 1 në lumin pistoletë Vala AWT Bash paraqitur nga starboard

[ 0 ] Qershor 18, 2013

Konkurrentët kanë zbritur në qytetin e Gold Beach, Oregon për 2013 AWT Pistol River Vala Bash paraqitur nga starboard. Natën e hapjes partisë dhe regjistrimi u prit nga Inn e Beachcomber dhe secili kishte një shpërthim me BBQ, birrë dhe muzikë… gjithmonë një kombinim fitues. Ditë 1 was a relaxing […]

Wave Bash Just Days Away

Vala Bash Vetëm Ditë Away

[ 0 ] Qershor 14, 2013

Lumi pistoletë Vala Bash, paraqitur nga starboard dhe Severne, është vetëm disa ditë larg. Pistol ka qenë në dërgimin e mallrave kohët e fundit. Ka qenë shumë e veprimit me Pros ndalur në fillim të akorduar në kushtet. Vendasit kanë qenë aty duke shënuar kushte të epikës gjithë sezonin, but Levi Siver and Russ Faurot payed a […]

Watch the Pro Men's Final from Pistol River

Watch the Pro Men’s Final from Pistol River

[ 0 ] Korrik 12, 2012

You can check out all the action from Pistol River at AWTHeats.com. Here is the Pro Men’s Final in case you missed it.