Subscribe via RSS Feed

Категорија: Пиштол реката бран баш

Quick Clip by AWT Rider Morgan Noireaux

Брзо клип од AWT Рајдер Морган Noireaux

[ 0 ] Јули 22, 2013

Проверете Морган рипувате некои мали бранови во Кејп Себастијан, за време на неговата посета на Орегон за пиштол реката Бран баш. Услови не беа епски, но тој успеал да го направите да изгледа прилично добро.

Pistol River Wave Bash 2013 Video

Пиштол реката бран баш 2013 Видео

[ 0 ] Јуни 23, 2013

Camille Juban победи Слободен елиминација на AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок. Прогноза дадено за ден четири на 2013 AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок со 20-25 јазол ветер. На брановите биле мали, но немаше доволно за да се добие преку целосна една елиминирање држач за сите поделби. […]

Camille Juban wins Single Elimination at AWT Pistol River Wave Bash presented by Starboard

Camille Juban победи Слободен елиминација на AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок

[ 1 ] Јуни 22, 2013

Прогноза дадено за ден четири на 2013 AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок со 20-25 јазол ветер. На брановите биле мали, но немаше доволно за да се добие преку целосна една елиминирање држач за сите поделби. Тоа беше долг ден на плажа, но тоа беше возбудливо да се види […]

Day 3 - AWT Pistol River Wave Bash presented by Starboard... Contest On!

Ден 3 – AWT пиштол реката Бран баш презентирани од страна Десниот бок… Натпревар на!

[ 0 ] Јуни 21, 2013

А цел ден виси на плажа конечно се исплатеше како ветрот дојде само доволно да почнат конкуренција. По 11:00 скипери средба велосипедисти (особено на аматери) доби во корист на П & A сесија со некои од најдобрите во светот про велосипедисти. Кевин Pritchard, Леви Siver, Камил Juban, Bernd Roediger and […]