Subscribe via RSS Feed

Kategori: Pacasmayo Classic

More Action on Day 8

More Action on Day 8

[ 0 ] Gusht 25, 2012

Ditë 8: After finishing the SUP and Kiting, windsurfers hit the water around 3pm to continue with the double elimination at the point. Although the wind was lighter, waves were cleaner and longer than the day before. Sailers were catching epic rides and 6 20 minuet heats were competed before the sun set once more […]

Single Elimination Complete

Eliminimi Single Complete

[ 0 ] Gusht 23, 2012

Camille Junban fiton eliminimin burra Single. Pas dy Off-ditë për konkursin e rrëshqitje në ajër në Peru, ditë 7 i Klasik Pacasmayo nisi me erë të lehta dhe të valëve të vogla. Ajo nuk ishte në kërkim shumë premtues për të kandiduar nxehet. Pati Konkurs SPB burra në pikën në mëngjes. Pastaj në 2:00 era […]

Day 2 Pacasmayo Classic

Ditë 2 Pacasmayo Classic

[ 0 ] Gusht 20, 2012

Gratë nisi ditë 2, drejtimin nxehet me kokën e ngurta në grupe logo larta. Tatiana Howard nga Maui fitoi e parë, ndjekur nga Miho Tanaka nga Japonia në sekondë, Katie McAnena nga Irlanda në vend të tretë, Sam Bittner nga Maui në vendin e katërt, dhe Carolina Butrich nga Peruja në të pestën. Tatiana Howard fiton “Woman Ujë” e […]

Day 1 Pacasmayo Classic

Ditë 1 Pacasmayo Classic

[ 0 ] Gusht 18, 2012

Opening ceremonies kicked off the Pacasmayo Classic with dancing and traditional Peruvian Pisco drinks. Even the Mayor of Pacasmayo was present to support the event. There are 16 countries represented between 35 riders. Today the windsurfing contest started at 2pm. The first round of men and one heat of the second round were completed. Mast […]