Subscribe via RSS Feed

Kategori: Pacasmayo Classic

Beautiful Waves

Valët Beautiful

[ 0 ] Gusht 22, 2013

Këtu është një tjetër klip preview nga Pacasmayo, Peru. Check out valët qesharake të gjata në ofertë. Le të shpresojmë se të marrë disa më shumë për këtë garë.

Riders Are Showing Up for Pacasmayo Classic

Riders janë treguar deri për Pacasmayo Classic

[ 0 ] Gusht 14, 2013

Këtu është një video pak preview shfaqur AWT Rider Bernd ROEDIGER, Resort Faro El, dhe disa veprime mjaft të mirë rrëshqitje në ajër. Check it out.

Pacasmayo Classic Fast Approaching

Pacasmayo Fast Klasik Afrohet

[ 0 ] Gusht 8, 2013

Me përfundimin e epike San Carlos Showdown Quatro Desert, është koha për të shikojmë përpara për ngjarjen e ardhshme. Classic Pacasmayo, vendosur me shkelm off gusht 25 Pacasmayo në Peru, premton të jetë një për të mos humbasë. Classic Pacasmayo zhvillohet në një nga destinacionet Kryeministri Tack Portit Vala Lundrim në […]

Final Day at the Pacasmayo Classic

Final Day at the Pacasmayo Classic

[ 0 ] Gusht 26, 2012

The expected southwest swell arrived, pushing solid conditions for the contest. With the finals of the kite, SUP, and Long board completed in the morning and early afternoon, we decided to try and finish the remaining heats of the men’s pro division double elimination. We again ran in front of the hotel providing the best […]