Subscribe via RSS Feed

Категорија: Pacasmayo Класик

Beautiful Waves

Beautiful Waves

[ 0 ] Август 22, 2013

Here’s another preview clip from Pacasmayo, Перу. Check out the ridiculously long waves on offer. Lets hope we get some more of this for the contest.

Riders Are Showing Up for Pacasmayo Classic

Riders Are Showing Up for Pacasmayo Classic

[ 0 ] Август 14, 2013

Here’s a little preview video featuring AWT Rider Bernd Roediger, the El Faro Resort, and some pretty good windsurfing action. Check it out.

Pacasmayo Classic Fast Approaching

Pacasmayo Класик брзо се приближува

[ 0 ] Август 8, 2013

Со заклучок на еп Сан Карлос Quatro пустината конфронтација, тоа е време да се погледне напред кон следниот настан. На Pacasmayo Класик, во собата да започне август 25 во Pacasmayo Перу, ветува дека ќе биде еден да не се пропушти. The Pacasmayo Classic takes place at one of the premier Port Tack Wave Sailing destinations in […]

Final Day at the Pacasmayo Classic

Последниот ден на Pacasmayo Класик

[ 0 ] Август 26, 2012

Очекуваните југозападно отече пристигна, туркање солидна услови за натпреварот. Со финалето на змејот, СУП, и долго одбор заврши во утринските часови и раните попладневни часови, решивме да се обиде, а заврши на останатите загрева на мажите про поделба двојно елиминација. Ние повторно се стрча во предниот дел на хотелот обезбедување на најдобри […]