Subscribe via RSS Feed

Kategori: Maui Makani

Rider Q&A Day 6

Rider Q&Një ditë 6

[ 0 ] Tetor 31, 2012

1) Emër, moshë, kategori, kombësi, rrëshqitje në ajër vjet Casey Rehrer, 15, Rinia dhe Amateur, Amerikan, 9 2) Pritje- çfarë ju shpresë për të marrë nga e ngjarjes? Të ketë argëtim, hookipa është pushim shtëpia ime 3) Kush është heroi juaj Windsurfing at Hookipa? Xhaxhai Josh dhe Levi 4) Sa herë i keni përfunduar […]

Day 5 Maui Makani Classic

Ditë 5 Maui Makani Classic

[ 0 ] Tetor 30, 2012

Ditë 1 dhe 2 Pro e meshkujve të vetme nxehet….. veprim i çmendur!! Rinia, Amatorë dhe mastera kishte një shpërthim! Një ditë tjetër e pabesueshme e veprimit në Ho'okipa plazh park! Dje pashë një raund të plotë të drejtuar të rinjve, dhe fillimi i mjeshtrave dhe amatorë. Me 60 Konkurrentët në amatorë dhe një kontigjent të plotë në […]

Rider Q&A Day 5

Rider Q&Një ditë 5

[ 0 ] Tetor 30, 2012

1. Emër, moshë, kategori, kombësi, years windsurfing Marcilio Browne, Pro, Brazil , 1994 started 2. Pritje- çfarë ju shpresë për të marrë nga e ngjarjes? Have fun 3. Kush është heroi juaj Windsurfing at Hookipa? Goya, Naish, Polakow 4. How many times have you ended up on the rocks? (Rock Star status) No idea, […]

Pro Single Complete-

Pro Single Complete-

[ 2 ] Tetor 29, 2012

Kevin Pritchard merr Win Single Eliminimin! Meshkujt pro veçojë bërë, Women’s single and Pro Double started! Wow! What a day we had at Ho’okipa yesterday for Day 4 of the Maui Makani classic! The swell had dropped off but was still substantial enough to provide some logo to mast high sets. The wind pushed […]