Subscribe via RSS Feed

Kategori: Maui Makani

JP Aloha Classic 2013

JP Aloha Classic 2013

[ 0 ] Shtator 30, 2013

Stuff drejta për veprim radikal në Hookipa! AWT është krenar të shpallë konfirmimin e përfshirjes në PWAs 2013 JP Aloha Classic. Për herë të parë në 7 vjet, PWA Tour Botërore do të kthehet në Maui për të vënë windsurfers mira botërore kundër disa prej kushteve më të mira të botës. […]

Big Waves / Light Winds

Valët e madhe / Erërat lehta

[ 0 ] Nëntor 8, 2012

Many thanks për Scepko Miroslav për dërgimin e lidhura me këtë video. Check out thekson dhe veprimin nga e shtuna Big, Tetor. 27th në Classic Makani Maui. Ju mund të vërtetë të shihni sa e vështirë kushtet ishin. Pro vënë në një shfaqje mbresëlënëse!

Day 7 Maui Makani Classic - Quick Update

Ditë 7 Maui Makani Classic – Update shpejtë

[ 0 ] Nëntor 1, 2012

Valët. Erë. Klasit botëror windsurfers. Të tre përbërësit u mblodhën për ditën e fundit të konkurrencës në Maui klasike AWT së Makani. Pas 11:15 start, Kreu gjyqtari Matt Pritchard u konkurrentët nëpërmjet amator, mjeshtër, dhe pro heats, duke kulminuar në një epike super-finale mes Bernd ROEDIGER dhe Kevin Pritchard në erërat lulling dhe valët qelqtë. The […]

Day 6 Maui Makani Classic

Ditë 6 Maui Makani Classic

[ 1 ] Tetor 31, 2012

Women’s Single Elimination 1 Junko Nagoshi 2 Angela Cochran 3 Ingrid Larouche 4 Tatiana Howard 5 Sarah Delaunay 5 Anne-Marie Reichman 7 Fiona Wylde 7 Katie McAnena 7 Shawna Cropas 10 Tiffany Ward 10 Sam Bittner 10 Olivia Piana 13 Kell Moore-Coullahan 13 Andrea Gillum 13 Adele Frola 13 Caroline Hamel 13 Tamara Bockius 13 […]