Subscribe via RSS Feed

Kategori: Hatteras Jam Vala

Camille Juban Wins the 2012 AWT Hatteras Wave Jam

Camille Juban fiton 2012 AWT Hatteras Vala Jam

[ 1 ] Shtator 17, 2012

Dita finale e bllokim Vala Hatteras pashë një bymehet ngurta goditi Ishullin. Me vetëm disa orë mbetur në dritaren e konkursit perënditë e erës buzëqeshi në AWT njëherë ofrimin e pabesueshme port-litar kushtet për të kandiduar Pro, Gratë dhe rinore nxehet… plus an Amateur/Masters Expression Session for a Chinook Pro-1 […]

AWT Hatteras Wave Jam: Day 3

AWT Hatteras Vala Jam: Ditë 3

[ 0 ] Shtator 15, 2012

Conditions looked promising early at the Bath House site. The women hit the water first for a 13-minute heat with two waves counting. Fiona Wylde narrowly edged out Miho Tanaka, Ingrid Larouche and Sam Bittner catching some long rides. Unfortunately the weather quickly deteriorated with rain pelting the competition site for most of the day. […]

SUP Sailing rules Day 2 at the AWT Hatteras Wave Jam

SUP Sailing rules Day 2 at the AWT Hatteras Wave Jam

[ 0 ] Shtator 14, 2012

The contest was set up at the Bath House site, just south of the town of Frisco, for day two’s competition. Once again the wind was too light for any heats but that didn’t keep the American Windsurfing tour off the water. First up was a fun four-team relay where competitors had to swim, sail […]

AWT Hatteras Wave Jam: Day 1

AWT Hatteras Vala Jam: Ditë 1

[ 0 ] Shtator 13, 2012

Dita njëri prej 2012 AWT Hatteras Vala Jam filloi me krah-për kushtet në Ramp 30 gjendet vetëm në veri të Avon, North Carolina. Një ngrohjes talentuar rinjtë u dërgua jashtë për të provuar dritë-ish 10-15 erërat nyjë dhe valët konsiderueshme pounding dhe ngrohjes duhej të braktisur për shkak të erës jo mjaft të mjaftueshme. Kushtet […]