Subscribe via RSS Feed

Kategori: Hatteras Jam Vala

AWT Hatteras Wave Jam Video

AWT Hatteras Video Vala Jam

[ 0 ] Shtator 23, 2013

Me konkurrenca bëhet pas dy ditësh të ngurta të erës dhe të valëve në një plazh të bukur Hatteras, Konkurrentët tani kishte kohë për të pushuar, relaksoheni dhe të zhytem në pamje. Era ka rënë, por bymehet qëndruar në një madhësi të arsyeshme… përkryer për disa SPB-së dhe surfing fun. Palët këtë javë duke përfshirë vizituar të gjitha sponsorizimin […]

Hatteras Wave Jam Complete

Hatteras Jam Vala Complete

[ 0 ] Shtator 19, 2013

Parashikimi doli e vërtetë për 2013 ATW Jam Hatteras Vala si dy ditë të ngurta e konkurrencës lejuar për përfundimin e të gjitha ndarjeve. Sistemi AWT shënuar shperblye si të gjithë konkurrentët janë të lejuar një shans të dytë nëse ata bela deri në raundin e parë inkurajuar riders të vërtetë të shtyjë kufijtë e tyre […]

Hatteras Wave Jam set to Start

Hatteras Jam Vala vendosur te Start

[ 0 ] Shtator 16, 2013

The 2013 Edicioni i Jam Vala Hatteras është gati për të marrë në mënyrë të. Riders jemi këtu, dhe të gatshëm. Sa më shpejt si era arrin, e cila është parashikuar të ndodhë e martë, ne do të jetë në. Festime Hapja filloi mbrëmë në Partinë NC Wind Regjistrimit. Siç mund ta shikoni nga foto më poshtë, lokal […]

Camille Juban Wins the 2012 AWT Hatteras Wave Jam

Camille Juban fiton 2012 AWT Hatteras Vala Jam

[ 1 ] Shtator 17, 2012

Dita finale e bllokim Vala Hatteras pashë një bymehet ngurta goditi Ishullin. Me vetëm disa orë mbetur në dritaren e konkursit perënditë e erës buzëqeshi në AWT njëherë ofrimin e pabesueshme port-litar kushtet për të kandiduar Pro, Gratë dhe rinore nxehet… plus an Amateur/Masters Expression Session for a Chinook Pro-1 […]