Subscribe via RSS Feed

Категорија: Hatteras бран Jam

AWT Hatteras Wave Jam Video

AWT Hatteras бран џем Видео

[ 0 ] Септември 23, 2013

Со конкуренцијата направено по два цврсти дена од ветер и бранови во една убава Hatteras плажа, конкуренти сега имаше време да се одморат, се релаксираат и да се впие во пределот. На ветрот се намали, но отече остана по разумна големина… совршен за некои СУП и сурфањето забава. Партии оваа недела вклучувајќи ги посетуваат сите спонзорирање […]

Hatteras Wave Jam Complete

Hatteras бран џем Целосно

[ 0 ] Септември 19, 2013

Прогноза дојде точно за 2013 ATW Hatteras бран џем како две цврсти дена на конкуренцијата е дозволено за завршување на сите поделби. На AWT постигнувајќи систем се исплатеше како и сите конкуренти се дозволени втора шанса, ако тие се плеткаш во првиот круг поттикнување на велосипедисти навистина да им помогнам на границите на нивните […]

Hatteras Wave Jam set to Start

Hatteras Wave Jam set to Start

[ 0 ] Септември 16, 2013

На 2013 edition of the Hatteras Wave Jam is about to get under way. Riders are here, and ready. As soon as the wind arrives, which is forecast to happen tuesday, we will be on. Opening Festivities began last night at the Wind NC Registration Party. As you can see from the photo below, local […]

Camille Juban Wins the 2012 AWT Hatteras Wave Jam

Camille Juban Wins the 2012 AWT Hatteras бран Jam

[ 1 ] Септември 17, 2012

The final day of the Hatteras Wave Jam saw a solid swell hit the Island. With only a few hours left in the contest window the wind gods smiled on the AWT once again providing incredible port-tack conditions to run the Pro, Women and Youth heatsplus an Amateur/Masters Expression Session for a Chinook Pro-1 […]