Subscribe via RSS Feed

Kategori: Freestyle Frenzy

Freedom Frenzy Scores in the Gorge

Freedom Frenzy Scores in the Gorge

[ 0 ] Korrik 7, 2014

Success at the Hatchery for the Freedom Frenzy! With an abundance of wind, swell, BBQ, costumes and smiles all day, the Frenzy was an official success! Congratulations to all who participated and a special shout out to some highlights from the day: Bob’s BBQ Wyatt Miller: Milking the cow/Driving the bus with the sail behind […]

Freedom Frenzy added to the AWT Summer Schedule

Freedom Frenzy added to the AWT Summer Schedule

[ 0 ] Qershor 27, 2014

Join the AWT for a fun freestyle event in the Gorge this 4th of July holiday weekend. It will be a day full of action and fun. Check out all the action here.

Freestyle Frenzy Goes Off on Day 1

Freestyle Frenzy shkon jashtë në ditën e 1

[ 0 ] Korrik 18, 2013

Të tre divizione, Frenzy Super, ri shkollor banesë uji freestyle; Style Gryka, vjetër lëviz mëdha shkollore ajrit & bymehet hipur; dhe vrapoi Grave nxehet gjitha mëngjes. Konkursi ishte afër dhe veprim i mbushur. Super Frenzy ishte e mbushur me lëvizje mbresëlënëse të shikuara nga qindra ulur në stadiumin e shkëmbinjve në “Ujdis-a-Torium.” Gryka […]

Freestyle Frenzy Stoke Video

Video Freestyle Frenzy Stoke

[ 0 ] Korrik 11, 2013

Ngjarja Kryeministri Amerikën e Veriut freestyle po kthehet në Gorge pas një 5 Mungesa vit. Konkursi freestyle do të jetë e kombinuar me një konkurrencë të mëdha ajrore, matet duke përdorur të fundit në teknologjinë lëvizje ndjekja 3D nga Xensr. Dhe për të gjithë ju zonjat atje, here’s a chance to get a great deal on some new […]