Subscribe via RSS Feed

Camille Juban: AWT / Weendy Rider e Javës

[ 0 ] Korrik 15, 2013 |

Camille-slash

Çdo herë Camille Juban hits ujë, nëse ai është freesailing, stërvitje, ose konkurrojnë në Tour rrëshqitje në ajër Amerikane (AWT), ju mund të presin për të parë një shumë të vetullave të ngritura. Vitin e kaluar, kjo windsurfer shumë i talentuar përfundoi 1 përgjithshëm mbi AWT. Weendy kapur me Camille drejtë, pasi ai vendosi 1 zhvillua në valën e lumit pistoletë Bash këtë vit.

Lundrojnë Numri: GPE 8 Camille-profile
Kombësi: Frëngjisht
Moshë: 23
Windsurfing filluar: Në 16 vjeç
Vendbanim: Guadeloupe
Spot Kryesore: St Anne
Sponsorët: Maui sails, Katër, portokalli caraïbe, bri të gjatë, Tainos, Hyundai, MFC
Debut AWT: 2010
Ndarje: Pro
Pajisjet e preferuar: 4.2 thruster mutant dhe 70L
Leviz Favorite: Frontside 360 kur ajo është pak më pak se direk-lartë dhe anë-off era

Weendy: Na tregoni se si ju keni filluar rrëshqitje në ajër.

Camille: Guadeloupe ka qenë shtëpia ime që kur kam filluar rrëshqitje në ajër. Është me të vërtetë [mirë] për të mësuar në Karaibe shkaktojë era nuk është shumë i fortë, ajo është në përputhje dhe ka disa valë të lehtë. Tani unë jam vetëm duke zgjedhur seancën e mirë e cila është shumë e rrallë dhe të lehta era, por aq i mirë. Ne kemi një ekip pak i motivuar gjithmonë kështu që është një kënaqësi e.

Weendy: Si keni arritur të konkurrojnë në? Ne kemi parë ju në disa ngjarjeve PWA në të kaluarën, tani ajo duket sikur ju jeni 100% fokusuar në Tour AWT.

Camille: Unë fillova duke konkurruar në fillim PWA kur isha 15 shkaktojë sponsorët e mi dëshironin, dhe kam kërkuar për të provoni çdo gjë.
Dhe atëherë unë mendoj se kam marrë addicted dhe unë zgjedh AWT sepse unë i pëlqente njollat ​​më të mirë dhe unë vetëm dua duke bërë këtë turne.

weendy_logo_websmall100wide
Për të lexuar pjesën tjetër të intervistës, ju lutem vizitoni Weendy Blog.
Camille-air-slider

Kategori: Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.