Subscribe via RSS Feed

Brawzinho amazes Përsëri

[ 0 ] Qershor 8, 2013 |

Marcilio Browne, Fituesja e Festivalit Windsurfing Goya në Santa Kruz, ka lëshuar vetëm këtë video të mahnitshme. Shikojnë si ai e kompleton më e vështirë e lëviz, me lehtësi të dukshme.

Dhe, në rast se keni humbur atë, këtu është video i tij i fundit.


Category: Rider Videos, Videos

Comments are closed.